مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

سلام من تصادف کردم ماشینم را بردم تعمیرگاه درست که شد یک مقدار از هزینه های را نتونستم بدم به مکانیک گفتم صبر کن تا چند سرویس بره ماشین میدم از شانس بد ماشین تو مرز بخواب خورد با تخلیه نشد بیست روز خوابید مکانیک باور نمی کند فکر میکند نمی خواهم بدم گفته میرم حکم توقیف میگیرم من نابده پولشان نیستم ولی ندارم سیصد میلیون داشتم دادم شصت هفتاد میلیون مانده را صبر کند میدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت بایستی حق الزحمه مکانیک را پرداخت نمایید در غیر اینصورت ایشان می‌تواند علیه شما دادخواست حقوقی طرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توقیف زمانبر است
ولی بهتر است پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سعی کنید با صحبت کردن ، موافقت ایشان را حاصل نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به هرصورت باید پرداخت نمایید و یا توافق نمایید ویا اگر ایشان اقدام قانونی نمودند اعسار دهید