مشاوره حقوقی رایگان - اعسار سارق

سلام
چند سال قبل سارقي از منزلم طلاو جواهر و پول سرقت منجر به جرح كرد، بعد از دستگيري متهم به ده سال زندان و رد مال مال شد، فروردين سال گذشته كارشناس دادگستري با توجه به سرقت مقدار طلا، مبلغ ١٧٦ميليون تومان بر آورد كرد .
الان سارق در زندان است و تقاضاي اعسار داده ،٤شهود معرفي كرد كه يكي پدرش و يكي ديگر همسرش ميباشد.
دادگاه اعسار را قبول كرده و راي به پرداخت مبلغي به عنوان پيش پرداخت و مابقي تقسيط داده است و براي من با توجه به عدم حضورم در دادگاه مهلت براي اعتراض زده است.
ميخواستم بدونم آيا اعسار سارق آن هم سرقت منجر به جرح و با وجود شهودي كه از نزديكانش ميباشد قابل قبول است؟! و آيا مبلغ مورد اعسار مربوط يه يك سال و نيم پيش ميباشد ،در صورتي كه اين مبلغ الان با توجه به نرخ روز دو برابر شده اين مبلغ روز چه ميشود؟ و زماني كه تقسيط شود ضمانت اجرايي پرداخت آن چگونه است و اگر اقساط را
پرداخت نكند چه ميشود و سارق آيا از زندان آزاد ميشود؟
با تشكر.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت پذیرش اعسار و خاتمه محکومیت کیفری آزاد میشود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اعسار سارق با شهودی که از اقوام است قابل قبول است-
بله-
با پذیرش اعسار و اتمام محکومیت آزاد میسود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اقساط و پیش پرداخت را پرداخت کند بعد از اتمام محکومیت آزاد می شود .
از تاریخ حکم اعسار خسارت تاخیر تادیه پذیرفته نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بادپرداخت پیش قسط و تعدادی قسط آزاد می گردد در صورت تاخیر و نپرداختن می توانید جلب بگیرید
طی دادخواست مطالبه خسارت و ضررو زیان نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت پذیرش اعسار و اتمام محکومیت سارق آزاد می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضرباشید که در صورت پذیرش اعسار و اتمام محکومیت سارق آزاد می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اصولا در مواقعی که متهم در زندان باشد اعسار ایشان پذیرفته خواهد شد
. خسارت تاخیر تادیه به شما تعلق نخواهد گرفت زیرا از تاریخ صدور حکم قطعی اعسار ، معسر از پرداخت خسارت تاخیر معاف خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت پذیرش اعسار و تمام شدن محکومیت سارق ازاد میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام در مواقعی که متهم در زندان میباشد اعسار ایشان پذیرفته میشود و ضمن اینکه خسارت تاخیر تادیه به شما تعلق نخواهد گرفت زیرا از تاریخ صدور حکم قطعی اعسار معسر از پرداخت خسارت تاخیر معاف خواهد بود،در صورت پذیرش اعسار و تمام شدن محکومیت، سارق آزاد خواهد شد