مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار

سلام یکی از بستگان بنده اقدام به سرقت شبانه کردند و محکوم به رد مال و دوسال زندان شده اند
درحال حاضر 16ماه از حبس خود را گذرانده اند و از طریق ثنا هم نظریه کارشناسی رد مال به مبلغ111تومان به ایشان ابلاغ شده باتوجه به اینکه محل زندان ایشان در استان خوزستان است و پرونده ایشان در استان دیگری هست و عدم توانی پرداخت این مبلغ راهم ندارند آیا از زندان می‌توانند تقاضای اعسار کنند اگر نمی‌تواند چگونه باید مرخصی بگیرد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله در زندان می تواند درخواست اعسار نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و دادگاه محل پرونده سرقت صالح به رسیدگی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانند از زندان درخواست اعسار داشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اعسار بزنید دادگاه صادر کننده حکم بررسی میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و دادخواست اعسار باید در همان شعبه ای که قبلا رای محکومیت صادر کرده است رسیدگی شود