مشاوره حقوقی رایگان - مهریه تقسیط شده و ممنوع الخروجی

سلام
سال 95 جدا شدم و طبق قانون خراسان رضوی ایشون برای مهریه به اداره ثبت مراجعه کردن و از اون موقع تا الان از روی حقوقم ماهانه قسط مهریه رو برمیدارن
دوتا سوال دارم
1 اون موقع برا درخواست اعسار و کاهش مبلغ قسط مهریه که یک سوم یا یک چهارم حقوقه رفتم دادگاه خانوادا گفتن چون این روش اخذ مهریه از طریق ثبت تازه ایجاد شده و یک سوم حقوق شما توقیف کردن نمیشه درخواست اعسار بدی، الان راهکاری برا درخواست اعصار و کاهش میزان قسط وجود داره؟
2 قسطها مرتب و بدون وقفه از رو حقوق من این چند سال کم شده ولی من رو ممنوع الخروج کردن، چطوری برای رفع ممنوع الخروجیم اقدام کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
میتوانید از طریق دادگاه تقاضای اعسار کنید .