مشاوره حقوقی رایگان - ارثيه پدری

با سلام يكي از بستگان ما پدرش دو دختر داشته و چون دختر بزرگش پيشه خونواده مادرش كه فوت شده بزرگ شده هيچ حسي به اون نداره و نا مادري با فرزند كوچيك اخت گرفته بود تمام ارثيه پدر رو در زمان حيات به نام يكي از دخترا زده و به دختر بزرگه هيچ چيزي تعلق نگرفته ميشه شكايت كرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر در زمان حیات اموال را به اسم کرده کاری نمیتوان کرد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر هرکسی در زمان حیات اختیار کامل اموال خود را دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پدر در زمان حیاتش اموال را منتقل کرده مشمول قواعد ارث نمی شود و انتقال صحیح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر پدر محترم در زمان حیات انوال را ننتقل کرده شامل ارث نمی شود مگر بتوانید ابطال نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرکس در زمان حیات خود می‌تواند تمام مایملک خود را به شخص یا اشخاص ثالث واگذار نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هر کس در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر هرکسی در زمان حیات اختیار کامل اموال خود را دارد.