مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شماره ثنا و فریب دادگاه

سلام، در طول زندگی مشترک با همسرم بارها در بانک، کارگزاری و.... حاضر میشدم برای احراز هویت و افتتاح حساب و... تا همسرم بتواند از این حساب ها برای امور کاری خود استفاده کند،بعدا متوجه شدم بدون اینکه اطلاعی از این فرایند ها داشته باشم یک بار هم در دفتر خدمات قضایی حاضر شده ام و برای احراز هویت حساب ثنا اقدام کرده ام
و بعد از ثبت نام همسرم شماره ای که به نام من ثبت کرده بود را ویرایش کرده و شماره خودش را به سامانه وارد کرده

چندی بعد بخاطر وضعیت بارداری که نیازمند مراقبت مادرم بودم به منزل پدری رفتم و همسرم هم در این مدت تلفنی جویای احوال بنده بود، ناگهان در کمال ناباوری متوجه شدم که همسرم از من به عنوان عدم تمکین شکایت کرده و از آنجایی که شماره ثنای من به نام و متعلق به او بوده تمام اطلاعیه را خودش مشاهده کرده و منی که از تشکیل دادگاه مطلع نبودم فرصت حضور در دادگاه و دفاع از خود را پیدا نکردم و قاضی پرونده هم باتوجه به عدم حضور من در دادگاه حکم را به نفع ایشان صادر کرده
(در شکایت هم محل سکونت من را منزل مشترک مان، و محل سکونت خودش را منزل مادرش وارد کرده بوده تا اگر از دادگاه احضاریه ای هم آمد به هیچ طریقی به دست من نرسد)

و مجوز ازدواج مجدد از طرف دادگاه به همسرم داده شده است

متاسفانه با وجود این مدارک و مستندات و دفاعیات من قاضی پرونده اعاده داردسی را رد کرد و همسرم اکنون مجوز ازدواج مجدد را دریافت کرده و تمام اینها در چند ماه بی اطلاعی من رخ داد

حال سوالم این است که آیا اینکه شماره ثنای من به نام همسرم ویرایش شده می تواند تخلف دفتر خدمات قضایی باشد؟ آیا می توانم از این طریق شکایتی را علیه همسرم ترتیب بدهم و رای صادره دادگاه را در دیوان عدالت نقض کنم؟
آیا این وقایع دلایل محکمه پسندی هست
یا اینکه امیدی به تغییر نتیجه نیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بروید اجرای احکام وبگویید من حاضرم تمکین کنم وداستان را برایشان شرح دهید ضمنا فرجامخواهی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام از بابت تخلف دفتر خدمات قضایی ، شکایت شما به نتیجه نخواهد رسید مگر
شما به اجرای احکام اعلام نمایید که حاضر به تمکین هستید و