مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و جلب

با سلام. بابت چند عدد چک که امانت بوده طرف محکوم به خیانت در امانت شده، حالا طرف چک هارو به شخص های ثالث داده. آیا میتونم تا دادگاه حقوقی که بری استرداد لاشه چک اقدام کردم. اگر کسی روی چکها اقدام کرد طبق ماده 139 ق.آ.د دادخواست جلب ثالث بدم؟؟؟؟ باجلب ثالث مسئولیت از بنده سلب میشود؟؟؟؟البته دادخواست استرداد و ابطال چکهارو هم دادم. آیا چک از وصف تجاری خارج میشود؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

صاحب وصادر کننده چک می تواند به بانک رجوع نماید ودرخواست مسدودی حساب دهد وبعد ظرف یک هفته اقدام قانونی را انجام وگواهی دادگاه را به بانک دهد.اگر حساب مسدود باشد که کسی امکان برداشت ندارد اما اگر ظرف یک هفته اقدام قانونی انجام نشود بانک به درخواست دارنده چک حسابرا باز وهر اتفاقی چون وصول چک بیفتد بخاطر اوصاف چک ازجمله تجریدی بودن .اصل استقلال امضا .اصل عدم ایرادات صادرکننده ملزم به پرداخت می گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دارنده چک بر روی چک ها اقدام نماید شما میتوانید به حکم کیفری خیانت در امانت
استناد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دارنده چک بر روی چک ها اقدام نماید شما میتوانید به حکم کیفری خیانت در امانت استناد نمایید