مشاوره حقوقی رایگان - دزدی

سلام خواستم بپرسم من عید منزلم رو دزد زد و به یکی از همسایه ها که شک دارم چون دیدم یکبار در حال دزدی است و برادر زنش در همان محل که به دزدی مشهور است چطور باید گیرشون بندازم چون مدرک ندارم؟ ایا به عنوان مشکوک اعلام کنم پیگیری میشود؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر باید مدارک محکم جهت اثبات سارق ارائه دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ ادعایی بر اساس شک پیگیری نمی‌شود باید دلایل متیقن داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف ادعا نمی توان اقدامی نمود اگر مدارکی دال بر صحت و سقم ادعای خودتان دارید پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر برائت می باشد باید با دلائل و مدارک اقدام نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صرف مظنون بودن کفایت نمیکند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اعلام سرقت کرده و اسامی مظنونین را با ذکر دلیل بنویسید .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام خیر شکارت بدون دلیل کافی رد خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اقدام به طرح شکایت سرقت علیه ناشناس نمایید ولیکن بدون مدارک به کسی اتهام نزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست برای شکایت دلیل و مستندات داشته باشید صرف ادعا کفایت نمی‌کند مطابق قاعده البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست ادعای خود را بتواند اثبات کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید بگویید مظنون هستید اما برای اتهام باید ادله داشته باشیدمثل شهادت شهود و اماراتی مثل فیلم

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام پس از طرح شکایت می‌توانید عنوان کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
چنانچه اطمينان داريد معرفي نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اصل بر برائت است صرف شک کافی نیس ممکنه شکایت کنین طرف بی گناهیش ثابت شه ب جرم افترا برگرده ازخود شما شکایت کنه