مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

شخصی از منزل بنده حدود40میلیون وسایلم را سرقت کرده به اضافه کل مدارک خودم سند و کل مدارکم‌ رو برده
سارق هم درگیری با پلیس کشته شده
پرونده هم در دادگاه است حالا من قید وسایلم زدم ولی برای مدارکو سند ماشینم چه اقدامی باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مدارک اگر پیدا نشد می توانید المثنی بگیرید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تقاضای المثنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اعلام سرقت و شکایت مطرح می‌کردید الان از طریق کلانتری پیگیری کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.باید در اولین فرصت درخواست خود را برای صدور سند المثنی خودرو ارائه دهید.
آگهی گم شدن سند محضری خودرو را باید در روزنامه‌های کثیرالانتشار چاپ کرده و پس از گذشت 10 روز، در صورت پیدا نشدن، برای دریافت سند المثنی خودرو اقدام کنید. انتشار این آگهی به‌صورت رسمی، به این معنا است که شما اعتبار قانونی این مدرک را ساقط کرده‌اید. در این مدت می‌توانید با استفاده از سایت «پست یافته»، از پیدا شدن یا نشدن سند خودرو اطلاع مطلع شوید.
به نزدیک‌ترین نمایندگی شرکت خودروسازی مراجعه کنید. اگر مالک قبلی خودرو، به شما وکالت‌نامه قانونی داده باشد؛ برای صدور سند المثنی خودرو نیازی به حضور یافتن در نمایندگی نیست. اما اگر در زمان خرید ماشین، سند محضری را به نام خود نکرده‌اید یا وکالت‌نامه محضری از مالک ندارید؛ حضور شخصی که سند ماشین به نام او است، برای طی کردن مراحل قانونی الزامی است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق کلانتری پیگیری نموده ، اگر اصل مدارک موجود باشد به شما مسترد میشود در غیر اینصورت با گواهی کلانتری اقدام به صدور المثی نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید نامه از مرجع قضایی جهت مراجع ذیصلاح اخذ تا المثنی قادر گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای المثنی اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعلام سرقت و تشکیل پرونده و اگهی در روزنامه ودرخواست المثنی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شعبه درخواست کنید که هویت سارق و محل زندگی سابق او را بررسی کند

یک وکیل :

سلام
اگه اسناد پیدا نشده برای المثنی اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از همان شعبه نامه برای ادارات مربوطه اخذ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

از مرجع قضایی نامه بگیرید و درخواست المثنی مدارک را نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
از مقام قضایی نامه بگیرید وسپس به درخواست المثنی مدارک اقدام نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت سرقت مطرح تاجهت پیگیری برای اخذ مدارک جهت المثنی بتوانید اقدام نمایید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام اگر بتوانید آدرسی از خانواده سارق پیدا کنید ممکن است از آن ها در جهت یافتن مدارک کمک بخواهید و در غیر این صورت بایددرخواست المثنی بدهید.