مشاوره حقوقی رایگان - ورودی ساختمان

آیا گرفتن مبلغی به عنوان ورودی به ساختمان کاری قانونی است؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام الان تقریبا این اقدام به صورت عرف درآمده است و مدتی است که اکثر ساختمانهای شمال شهر معمولا مبلغی حدود یک تا دو برابر شارژ یک ماه را به عنوان ورودی از ساکن جدید دریافت می نمایند و ظاهرا بسیاری از ساختمانها نیز این موضوع را در اساسنامه ی ساختمان گنجانده اند و چنین استناد می نمایند که وفق ماده 4 قانون تملک آپارتمانها، مالکین این ترتیب را برای پرداخت هزینه ها پیش بینی کرده و مصوب کرده اند و لذا می بایست توسط کلیه ی مالکین سابق و جدید رعایت شود . با این حال اگر به هر دلیل مایل به پرداخت این مبلغ نباشید، می بایست آن را پرداخت نکرده و در اینصورت مدیر ساختمان می تواند به نمایندگی از ساختمان ، علیه شما در شورای حل اختلاف طرح دعوی نماید و در اینصورت می بایست به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و این استدلال را بنمایید که این مبلغی که توسط ساختمان در بدو ورود مطالبه می شود ، بلا سبب و بلاجهت است و لذا آن را پرداخت نمی نمایید . موفق و موید باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در صورت عدم رضایت پرداخت نکنید و اگر از شما شکایت شد دلایل خود را ارایه دهید چنین حقی به نظر قانونی نمیاید