مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای دریافت دیه

با سلام. حدود 4 سال پیش بین پدر اینجانب و دو نفر طلبکار وی درگیری رخ داد که منجر به فوت یک از آنها و زخمی شدن دیگری شد. وی محکوم به قصاص و پرداخت دیه به نفر دوم شده است.
سوال من این است که با توجه به اینکه پدر من نیز در درگیری مورد ضرب و شتم بسیار قرار گرفته و عکس های جراحات وی در کلانتری گرفته شده و در پرونده موجود است (اما کلانتری او را به پزشکی قانونی نبرد) آیا اکنون ما میتوانیم از فرد دوم که دیه دارد شکایت کنیم تا برای پدر بنده هم دیه در نظر گرفته شود یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط از ضارب میتونید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پدر شما هممیتواند شکایت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله پدر شما هم می‌تواند به عنوان ضرب و جرح شکایت نماید