مشاوره حقوقی رایگان - خانواده و طلاق

سلام .. همسرم بدون اجازه من و با همراهی شوهر خواهرش و خواهرش به خانه پدرش که 300 کیلومتر در شهری دیگر هس رفته و من خانه نبودم وقتی برگشتم 2 روز طول کشید و در روز رفتنش همون لحظه برادرم گزارش از طریق 110 و شاهدین نوشته شد بنده شاکی شدم چرا اجازه نگرفته رفته و وقتی رفتیم دنبالش با چاقو و قمه کتک کاری شدیم و پزشکی قانونی تایید کرد الانم شرط کرده خونمون بره پیش پدر خودش وگرنه طلاق میخوادممنون راهنماییم کنید در ضمن اینا 4 خواهر و 3 برادرن که هر کدام در سابقه زندگی 3 بار طلاق و مجدد ازدواج جدید کردن یعنی کارشون سر کیسه کردن و کلاهبرداریه فقط چجور ثابت کنم نمیدونم و من بچه را ازش به زور گرفتم اوردم ..

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تعیین جا و مکان مسکن با زوج است مگر اینکه زوجه این حق را در شرایط ضمن عقد بدست آورده و بتواند مکان مسکن را خود تعیین کند برای طلاق هم زوجه باید عسر و حرج خود را ثابت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست تمکین مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری صرب و جرح نمابید و دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید موضوع شما یه پاسخ ساده نبست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید با طرح دعوی و شکایت مناسب اقدام قانونی را معمول فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون ، تعیین محل زندگی با زوج است و زوجه مکلف است در محلی که زوج تهیه میکند زندگی نماید مگر در عقد نامه شرط خلاف شده باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام حق تعيين مسكن با زوج است و اجباري براي شما جهت نقل مكان وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در عقدنامه حق تعیین محل سکونت را به همسر خود نداده اید الزام به تمکین کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می توانید شکایت کیفری ضرب و جرح تنظیم نمایید و همچنین می توانید دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شکایت کیفری صرب و جرح نمابید و دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای اینکار حتما وکیل بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تمکین بدهید.
بابت ضرب و جرح با چاقو هم در صورت داشتن شاهد ، شکایت کنید