مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بخشی از حق الزحمه توسط کارفرما

ضمن سلام و عرض خسته نباشید خدمت کارشناسان و وکلای محترم دادراه؛
کارفرما درخواست تخلیه چاه و لایروبی داشتن و این تخلیه توسط عوامل بنده صورت گرفته که کل مطالبات حقیر 20میلیون تومان بوده که مبلغ14میلیون نقد پرداخت گردیده و 6میلیون طی 1فقره چک صیادی پرداخت شده که با عنایت به جهل بنده نسبت به الزام ثبت چک های جدید صیادی به نام بنده کارفرما بدون ثبت این چک و خالی گذاشتن قسمت در موجه... چک رو بابت باقی مطالبات که 6میلیون بوده با تاریخ و مهر و امضا به بنده تحویل داده.حال کارفرما از ثبت چک در سامانه صیاد استنکاف نموده که این مهم به منزله آزار و اذیت بنده صورت گرفته. حال سوال بنده از جنابان عالی این است که برای وصول باقی مطالبات، این چک چه کمکی خواهد کرد و همینطور این چک الان سندیت دارد یا خیر وبهترین راه جهت وصول باقی مبلغ کدام مرجع میباشد. با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

دادخواست مطالبه وجه چک توسط دادگاه را مطرح نمائید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهتر است به اداره کار دادخواست بدهید و طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه به مبلغ شش میلیون با استناد به قرارداد خود نمایید و به مبلغ چک استناد نمایید ولی نمی توانید درخواست اجرای چک را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وجود رابطه پیمانکاری مطالبات شما بایستی از طریق تقدیم دادخواست حقوقی صورت پذیرد