مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد الودگی بصری و سلب آرامش

سلام

پنجره اتاقهای ما مشرف به پشت بام مغازه ای لاستیک فروشی است، که متاسفانه کل سطح پشت بام تا ارتفاع 1٫5 متر را لاستیک چیده اند و مدام به آنجا تردد دارند بلند و بی ادبانه صحبت می کنند و ما حتی نمی توانیم از نور روز و خورشید استفاده کنیم چون کاملا داخل معلوم است و نمی توانیم پرده ها را کنار بکشیم. تذکر شفاهی دادیم متاسفانه با بی ادبی برخورد می‌کنند. شهرداری هم تماس گرفتیم کاری انجام نمی‌شود.راهنمایی می فرمایید؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شکایت کنید قانونا انها حق استفاده به این شکل از پشت بام ندارند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام پشت بام مشاع است و امکان استفاده شخصی نیست

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

می‌توانید به صورت قانونی از طریق کیفری یا حقوقی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید