مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

با سلام
نفقه معوقه برای 5سال عقد با تاخیر تادیه و خسارات دادرسی و … مبلغ 27 میلیون رای به محکومیت و پرداخت دادند
در دادگاه اعلام کردم تمام هزینه ها رو پرداخت کردم ولی گفتند لایحه بگذارید
سوالم اینجاست که پرداخت هزینه های زیر مگه جزو نفقه هست یا نه و چون مدت اعتراض به رای و دادنامه هنوز هست سوالم اینه که قبل از اعسار از پرداخت نفقه معوقه استشهاد پرداخت نفقه بصورت نقد بدم و پرینت حساب هایی که به ایشون پرداخت کارت به کارت داشتم رو ارائه کنم ؟ برای خرید هایی که ایشون با کارت من داشته یا خودم خرید کردم براش مثل لوازم ارایشی و لباس
چی میشه ؟ عکس از تمام رستورانهایی که باهم رفتیم دارم و بلیط مسافرتی که بردمش ؛ یا موقع گرفتن سکه هایی که بهش دادم عکس گرفتیم یه ده هزار دلار هم روز تولدش بهش دادم برام نگه داره ( فیلم و عکس از بسته 100 دلاری که روز تولدش کنار گوشی همراهی که بهش هدیه دادم و سبد گل و کیک با تصویر خودش و… همه با هم رو میز گذاشتم و بهش دادم )
باید الان به دادگاه چه لایحه ای بدهم که بدونن تمام این مدت بالای پونصد میلیون هزینه کردم براش ؟
یا چون دادنامه صادر شده باید اعتراض به تجدید نظر استان مطرح کنم ؟
مشاوره گرفتم از یکی از سایتهای مشاوره حقوقی بهم گفت صبر کن بره اجرا احکام بعد موارد و مطرح کنم ؟
بجز این هزینه ها
1- پرداخت هزینه اجاره ماهی 2 میلیون
2- پرداخت هزینه بیمارستان بعلت خودکشی که مسمومیت دارویی زده و یک شب تو بیمارستان نگه داشتنش فردا بردمش خونه
3- مبالغ نقدی که ازم گرفته و نمیدونستم باید رسید بگیرم از زنی که عقد کردم و قراره باهاش زندگی مشترک شروع کنیم
اینها به کنار بهش گفتم نرو سر کار هنوز داره میره تو یه شرکت که از صبح درش بسته است و کاشف بعمل اومده واحد اجاره شده باسم شرکت اصلا واحد اداری نیست و مسکونیه چند بار که رفتم دیدم فقط یه همکارداره اونم آقاست و تنها با هم داخل شرکت هستند. میگم این چه شرکتیه میگه مربوط به ضایعات آهنه چون چند سال اینجا سابقه بیمه دارم نمیتونی مانع از کار کردنم بشی
تا دادگاه که فکر میکردم باکره است و حق حبس داره ولی تو دادگاه گفت باکره نیست و تمکین داشته در صورتی که دروغ میگه و از من که تا حالا تمکین خاص و عام نداشته
قبلا وضع مالی خوبی داشتم ولی بعد از کرونا یهو بیکار شدم و تمام پس اندازم و تو این مدت هزینه زندگی با نرخ تورم نجومی کردم و الان دارم با موتور کار میکنم و ماهی سه تومن درامد دارم که دو تومن اجاره میدم
مهریه اش هم که برده بود ثبت رفتم اعسار زدم و تقسیط کردند ولی دادنامه که صادر شد رفت خط همراه اولم و قطع کرد
کل اموالم یه موتور اپاچی مونده با یه خط همراه اول که تنها منبع درامدم بود
درامدم از تماس همین چند نفر بود که بهم زنگ میزدند براشون بار جابجا کنم یا مثلا کار بانکی دارن انجام میدادم که اونم با قطع تلفنم از دست دادم
تجدیدنظر زده برام که ایشون با ماشین کار میکنه و با موتور بار میبره و شب ها اموزش ورزشی داره و ماهی ده پونزده تومن درامد داره
جالب اینجاست من نه ماشین دارم تمام مجموعه ورزشی ها هم بخاطر کرونا تعطیله فقط موتور دارم که درامد اونم سه تومن بیشتر نبود و الان همونم دیگه نیست
یه نفر لطفا کامل راهنمایی کنه ببینیم چه باید بکنیم از دست این خانم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
لطفا برای سوالات طولانی از پنل مشاوره تلفنی صحبت بفرمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال خیلی طولانی است تماس بگیرید