مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه مغازه

با سلام و ادب
اینجانب یک باب مغازه با اجاره نامه رسمی و کد رهگیری دار به یک نفر اجاره دادم که 6 سال هست و هر سال با اجاره نامه رسمی جدید و توافق طرفین تمدید میشود آیا امکان دارد مستاجر بعد از اتمام قرارداد ادعای سابقه کاری کند و تخلیه نکند یا با توجه به اجاره نامه رسمی باید تخلیه کند.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مشمول قانون روابط موجر مستاجر مصوب 76باشد بعد از انقصا مدت باید تخلیه کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر بعد از انقضای مدت می توانید تخلیه مغازه را از ایشان بخواهید.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر مشمول قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 باشد خیر باید تخلیه کند