مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توان در ایام کرونا دستور یا حکم تخلیه مسکونی گرفت؟

با سلام و احترام.
آپارتمانی را اجاره داده ایم و موعد تخلیه رسیده ولی مستاجر تخلیه نمی کند. در ماه های گذشته خوشان اصرار بر تخلیه داشتند و علیرغم آمادگی ما برای فسخ قراداد، به دلیل افزایش بی رویه اجاره بها، ایشان منصرف شدند.
اکنون نیز با اتمام قرارداد و علیرغم اعلام عدم امکان تمدید به ایشان، از تخلیه امتناع می کنند و اعلام کرده اند تخلیه نمی کنند و اگر دوست دارید شکایت کنید!
شنیده اند حکم تخلیه صادر نمی شود، وسوسه شده اند با عدم تخلیه، ما مجبور به تمدید قرارداد با 25 درصد افزایش اجاره شویم چرا که از بابت کمک به ایشان اجاره سال گذشته را بسیار پایین قرار دادیم.

الان هم دیگه کلا از اجاره منصرف شده ایم.
برای اثبات نیاز شخصی به واحد، به چه مدارکی نیاز داریم و چگونه و با استناد به چه مدارک یا قانونی می توانیم از شورا دستور یا حکم تخلیه بگیریم؟
سپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا اقدام کنید درخواست تخلیه بدهید مصوبات ستاد کرونا قانون موضوعه نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره خود به خود و با افزایش 25 درصد اجاره بها تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر خودش مستاجر باشد ، در صورت انتقال خانه در دفترخانه. ، در صورت ازدواج دائم فرزند ذکور موجر ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره خود به خود و با افزایش 25 درصد اجاره بها تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا قابل تمدیدو تا 25 درصد قابل افزایش اجاره بهاست مگر موارد استثنا تخلیه صورت خواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره خود به خود و با افزایش 25 درصد اجاره بها تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر خودش مستاجر باشد ، در صورت انتقال خانه در دفترخانه. ، در صورت ازدواج دائم فرزند ذکور موجر ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر و موارد دیگر.