مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری و شلاق تعزیری

سلام و خسته نباشی از من درسال96شکایت شد مبنی بر سرقت 2تاشاکی داشتم یکیشون بابت کپسول اتشنشانی و دوربین مداربسته اپارتمانی که دران ساکن بودم ودومی برای سرقت کابل برق از پارک و من با فیش حقوقی ازاد شدم الان برام حکم از دادگاه اومده بابت جرم اول 5ماه زندان و30شلاق هر دو تعزیری و در جرم دوم 4ماه زندان و30شلاق هر دو تعزیری شاکی هام همتواین چندسال نیمدن روز رای دادگاه هم نیمدن ایا من باید زندانی بکشمو اموال مسرقه رو زیر بیست میلیون تومان تخمین زدن بعد میخواستم بدونم خونه منو مصادره میکنن یا روی فیش حقوقی که گذاشتم اقدام میکنن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حالات مختلفی متصور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله شما باید خود را به زندان معرفی نمایید در غیر این صورت اقدامات قانونی در مورد ضامن و شما انجام خواهد شد