مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

سلام وقت بخیر
ما داخل ساختمان 15 واحدی هستیم هرطبقه 3 واحد در طبقه 4 دو تا از همسایه ها در راه پله که مشاع 3 4 تا بچه و 2 نفر خانم خارج از عرف حجاب راحت بگم لخت به گپ و گفتگو و مزاحمت و سر و صدا میپردازن دقیقا مثل حمام زنانه شده این ساختمان چندین بار اعلام شد ب شوهراشون ، مدیریت ساختمان اعلام کرده ،صاحب خانه اعلام کرده کوچکترین توجهی ندارن 2 روز رعایت میشه روز سوم باز همین داستان چطور میتونم شکایت کنم این مزاحمت رو /؟؟؟قانون چی میگه در این مورد ؟در اساسنسور باز میکنیم با این صحنه مثل فیلمهای 18 مواجهیم سرمون رو میندازیم پایین بریم منزل خودمون کاملا نسبت به این موضوعات بی توجه هستن جدیدا هم تهمت میزنن که شما سرک میکشی داخل راه پله دید میزنی و ... چکار میتونم انجام بدم که فرهنگ اپارتمان نشینی رو رعایت کنن و مزاحمتی ایجاد نکنن

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رعایت حجاب در قسمتهای مشاع ساختمان،مثل معابر عمومی لازم است و عدم رعایت آن می تواند وفق ماده638 قانون مجازات اسلامی حبس و یا جزای نقدی و شلاق داشته باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با جمع اوردی شهادت ساکنین شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت نمایید البته با داشتن مدارک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام رعایت نکردن
حجاب توسط دیگران در راه پله اپارتمان ، باعث
ایجاد مزاحمت به کسی نخواهد بود و در صورت شکایت مزاحمت ، نتیجه ای نخواهید گرفت