مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام، من خانمم چند بار اقدام به خودکشی کرده، و آخرین بار سه ماه پیش بود که بخاطر یه بگو مگوی خیلی پیش پا افتاده که اونم من بهش گفتم ادامه نده و تموم کن این بحث رو ، روز بعدش ساعت 11 شب خودشو از ارتفاع میندازه پایین، و الان هم تحت درمان هست ، همه ی هزینه های درمان رو هم خودم پرداخت کردم، الان منتظرم تا کاملا بهبود پیدا کنه تا ازش جدا بشم، در ضمن یه دختر 5 ساله هم دارم ،
میشه راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم ؟ ( در مورد مهریه ، دخترم و ...) ممنون میشم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که دادخواست طلاق از ناحیه شما باشد باید تمام حق و حقوق مالی ایشان ازجمله مهریه نفقه و اجرت المثل را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه را می توانید قسطی نمایید و سن دختر را نیز بفرمایید؟ بند تنصیف امضا شده است؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دادخواست طلاق ازناحیه شما باشد طبق ماده 29 قانون حمایت خانواده باید تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت کنید و در ضمن رای نسبت به این موارد نیز حکم محکومیت شما صادر خواهد شد در خصوص فرزند 5 ساله نیز طبق قانون تا 7 سالگی حضانت با مادر خواهد بود مگر آنکه طبق اسناد مدارکی سلب حضانت را اثبات وحضانت به شما واگذار شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه را باید بپردازید ولی با اثبات عدم تعادل روحی همسرتون میتوانید حضانت دختر 5 ساله را خود برعهده بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید ولی برای اجرای
صیغه طلاق ، باید تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید یا موافقت زوجه را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در صورت امکان با مراجعه به مشاور خانواده مشکل را حل کنید.
در غیر اینصورت می توانی. با پرداخت مهریه طلاق دهید و دختر تا 7 سالگی حضانتش با مادر است مگر اینکه عدم صلاحیتش را اثبات کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با پرداخت کلیه حقوق مالی می توانید جهت طلاق اقدام نمایید حضانت فرزند نیز تا 7سال با مادر می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادگاه در این خصوص اتخاذ تصمیم خواهد کرد.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام دادخواست طلاق مطرح کنیددر صورت اثبات مشکلات روحی همسرشما حضانت فرزند به شما واگذار میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با پرداخت تمام حق و حقوق زوجه از جمله مهریه می توانید وی را طلاق دهید حضانت تا 7 سالگی با مادر است مگر دلایل موجه برای سلب حضانت مادر داشته باشید