مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری باند کلاهبرداری

صاحب شرکت تولیدی هستم.کارخونه ام فوم بود بدشانسی آتش گرفت و راکد شدم 1سال.با دریافت 5میلیارد وام اشتغال نهضت احیا و معرفی به بانک و بعد مدت 3ماه تشکیل پرونده کامل و آماده سند رهنی شدم. املاکی با رابطین خود 2سند ملک معرفی و بعد از کپی تمام اسناد و استعلام بانکی و صدور دستور بانک طی نامه کتبی .استعلامات، شهرداری، مالیات، کارشانسی بانک و آوردن اطلاعات افراد و ملک در طرح توجیهی در غالب کام فارم و صدور مصوبه بانک با شماره قرارداد و معرفی به دفتر خانه که گروه کلاهبردار با توجه به اسناد موجود از امضا خودداری و درخواست پول اضافه که واریز شد مبلغی و بعد از چند با قرار که وام گیرنده و نماینده بانک دوباره امتناع از امضا به بهانه های مختلفی باعث اتلاف وقت و نهایتا تا روز آخر مهلت بانک به وام گیرنده . انصراف دادند و هم خسارت هزینه ها و هم عودت وام به دلیل عدم تکمیل پرونده در وقت مقرر چگونه میباشد که جبران ناپذیر است؟

پاسخ ها :

آرمان شرافتی زنگنه

جناب آقای آرمان شرافتی زنگنه :

سلام کاربر گرامی توجه داشته باشید مسئولیت معرفی اسناد رهنی با شما می باشد لذا در صورتی که این افراد قبل از به رهن گذاشتن سند پشیمان شوند خساراتی که به دلیل عدم امکان اخذ وام به شما وارد می شود از این افراد قابل مطالبه نمی باشد