مشاوره حقوقی رایگان - کیفری.

خدمت کارشناسان محترم.
باسلام.
اگرشخصی در یک باند کلاهبرداری فقط یک جرم مرتکب شده باشد مجرم محسوب میشود؟یک باندکلاهبرداری شبکه ای بحساب افرادمعتادپول واریزمیکردندوبرایشان دسته چک میگرفتندواین افرادمعتادتمام برگهای چک راسفیدامضاءواین کلاهبرداران ازاین چک سفیدامضاءسوءاستفاده میکردند.
سوالم اینجاست اگریکنفرازاین باندکلاهبرداری که سابقه کیفری نداشته فقط بحساب یکی ازافرادمعتادپول واریزکرده وبازپرس برای تمام افرادباندواین شخص موردنظرکیفرخواست صادرکرده باشد جزءکلاهبردارمحسوب میشود؟فقط بحساب یک معتادپول واریزکرده.ممنونم ازجوابتون.

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه اثبات شود که عضوی از باند بوده اند و به تناسب فعل مجرمانه مجازات می شوند