مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق کارت بازرگانی

سال 91 شخصی با فریب اینجانب اقدام به اخذ کارت بازرگانی به نام اینجانب نمود و با فریب و حیله وکالت استفاده از ان را از من گرفت. با کارت بازرگانی فوق اقدام به واردات کرده.حالا بعد از گذشت چند سال اداره دارایی بنده را با رقم میلیاردی بدهکار کرده و اقدام به بازداشت اموال من نموده. ضمنا شخص کلاهبردار عضو یک باند میباشد که در تمام کشور اقدام به این کار مینمایند.

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

متاسفانه فریب خوردید. راه حل های بسیار خاصی دارد که در این مجال نمی‌گنجد

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد شكايت اغفال و كلاهبرداري را انجام بديد