مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه حکم تمکین

سلام سال 95 زوج الزام به تمکین گرفته بنده در منزل حضور پیدا کردم ولی بعد از چندماه اجراییه صادر کردند بنده با دلایلی که در پرونده گذاشتم دیگه از اون پرونده ابلاغ یا اخطاری نیومد .الان زوج از روی همون پرونده بعد از گذشت 5 سال زندگی مشترک اجراییه صادر کرده .این امکان پذیره الان من چکار کنم تا حقی از من ضایع نشه.الان دوماهه که منزل رو بنا به خواست اون ترک کردم

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت صدور اجراييه بايد تمكين كنيد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت صدور اجراییه می‌بایست تمکین نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید تمکین نمایید اثبات نمایید که زوج شما را بیرون نموده موقع خروج یا باید 110 خبر کنید بیرون کردن را صورتجلسه نماید یا شاهد داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور اجرائیه باید تمکین کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مراتب را به اجرای احکام مربوطه اعلام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که اجرایی صادر گردد باید نسبت به بازگشت به زندگی مشترک اقدام نمایید