مشاوره حقوقی رایگان - آیا اتیان سوگند منکر در دادگاه تجدیدنظر رای قاطع دعواست یا توسط قضات امکان بازنگری وجود دارد؟

رای دادگاه بدوی باتوجه به دادخواست خواهان مبنی بر اقاله به نفع بنده خوانده پرونده و رای به بی حقی خواهان داده و تجدید نظر مجدد جلسه رسیدگی جهت استماع شهادت شهود گذاشت که شاهد حاضر نشد و خواهان درخواست اتیان سوگند منکر داد و قرار صادر شد در جلسه اتیان سوگند شاهد را راضی کردند و قاضی از قرار اتیان سوگند عدول کرد و شهادت شاهد بدون قسم خوردن باز هم ادعای خواهان را ثابت نکرد و خواهان مجدد دادخواست اتیان سوگند منکر نمود و در جلسه آخر بنده خوانده پرونده و منکر قسم خوردم. حال با توجه به ایند شرایط آیا اتیان سوگند منکر قاطع دعواست؟ یا قضات مجدد می توانند به جهات و مستندات پرونده مجدد به بررسی و پذیرش مستندات از خواهان نمایند؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه تجدید نظر هر چه باشد قطعی است و قابل اعتراض نیست .
به احتمال قوی رای به نفع شما صادر خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما حکم قطعی به نفع شما صادر خواهد شد و حکم به بی حقی خواهان صادر خواهد شد