مشاوره حقوقی رایگان - موضوع سرقت

سلام فردی رفته کلانتری و از من شکایت کرده که من وسایلشو تو روستا دزدیدم من اصلا 10روز شده که روستا نرفتم و تو شهر زندگی میکنم و تو منزلم بودم خاستم بپرسم چطوری باید ثابت کنم شماروخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شما در برابر ادعای ایشان مدارک خود را ارائه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شاکی بایستی ادعای خود را اثبات نماید شما نیز می‌توانید به استنادشهادت شهود و ادای سوگند کذب بودن ادعای ایشان را اثبات نمایید. در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدعی باید ادعای خود را ثابت کند اما شما هم در مقام دفاع برای عدم حضور در روستا میتوانید به شهادت شهود استناد کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر احضار شدید شاهد همراهتون ببرید که بگویند شما دران موقع درشهر زندگی میکردید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شاکی باید ادعای خود را اثبات نماید شما نیز به استناد شهود دفاع نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما نیازی به اثبات چیزی ندارید شاکی باید سارق بودن شما را ثابت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شاکی دلایل انتساب دزدی به شما را ارایه دهد و شما باید دفاع کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام صرف ادعا کارساز نیست باید دلایلی مبنی بر صحت ادعای ابراز دارد متقابلاً جنابعالی نیز می توانید دلایل و شواهد خود را ارائه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید از شهادت شهود استفاده کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست شما چیزی را ثابت نمایید بلکه شاکی باید ادعای سرقت را ثابت نماید ولی شما میتوانید با شهادت شهود ادعا نمایید که در زمان سرقت ، در مکان دیگری بوده اید و