مشاوره حقوقی رایگان - حمل اتباع افغان

سلام .
من راننده تاکسی اینترنتی استم و برای گرفتن کارت ماشینم رفتم تربت جام و رفتم صالح اباد که 90 کیلومتری تربت جام است برگشتنی من به همراه خواهرم و خواهر زاده 2 ساله راهی مشهد شدم تو راه مشهد یکی از روستاها سه مسافر اقا را سوار کردم توراه پاسگاه ایست داد و من ایستادم و گفت مسافرن یا خانواده و گفتم مسافرن و تو را سوار کردم گفت اینها افغان استن و ماشینم بردن تو پاسگاه و روز بعد پارکینگ نمیدونم باید چکار کنم لطفا کمکم کنید .

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درنهایت اظهاربی اطلاعی ااز تابعیت ایشان نماییدوبگوییدصرفامسافربودند
شایدبرایتان تشکیل پرونده بدهندلذادفاعتان مطالب فوق هست

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شش ماه در توقیف هست بعد رفع توقیف میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ادله محکمه پسندی مبنی بر عدم اطلاع خود در خصوص اتباع خارجه ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ادعای عدم اطلاع از افغانی بودن را
ثابت نمایید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید ادله محکم مبنی بر عدم اطلاع از افغانی بودن داشته باشید