مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بکمک رای دادگاه

ضمن عرض سلام و ادب
بنده در ارتباط با ازدواجی که با رای دادگاه و همراه مخالفت پدر میباشد سوال داشتم. اول اینکه چه شرایطی باید آقای معرفی شده به دادگاه داشته باشد تا دادگاه رضایت دهد و دوم اینکه حدودا چقدر زمان میبرد تا اینکار انجام شود و سوم اینکه هزینه ی وکیل برای همکاری در این کار چقدر میباشد?

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بین 3 هفته تا 2 ماه
مبلغ حق الوکاله هم بر اساس توافق می بلشد ولی بر اساس تعرفه تا سقف 500 هزار تومان است
شرایط استطاعت مالی شوهر مد نظر قانون گذار و دادگاه قرار می گیرد
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران تماس حاصل نمایید
قبل از تماس پیامک دهید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
مسلما شرایطی که دادگاه برای مرد مورد معرفی شده مد نظر دارد شرایطعمومی است که برای صحت افراد در نظر گرفته شده از جمله شغل مناسب با در امد مکفی برای یک زندگی ساده شرایط خانوادگی و اخلاقی مناسب و سایر مسائلی که برای یک مرد خواهان ازدواج لازمه
در ارتباط با مدت اصلا نمیشه نظری داد چون زمانها و اوقات رسیدگی از شعبه ای به شعبه ای دیگر و شهری به شهر دیگر متفاوت است
در ارتباط با هزینه حق الوکاله نیز ابتدا باید پرونده شما توسط وکیل بررسی و پس از ان در صورت توافق با هر یک ازهمکاران محترم نسبت با انعقاد قرارداد اقدام میفرمایید و تعیین قیمت هم اکنون امکانپذیر نمیباشد
در صورت تمایل با اینجانب یا هر یک از همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

سلام " شرایط خواستگار باید از منظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده موجه باشد و پدرتان هم دلایل موجه برای مخالفت با ازدواج شما با خواستگارتان نداشته باشد . دلایل موجه هم دلایلی است که از دیدگاه عقلا جامعه مورد تائید باشد و این دلایل نسبی است و مطلق نیست . قانونگذار در قانون مدت خاصی برای دادرسی پیش بینی و تعیین ننموده و با توجه به حجم کار و کثرت پرونده های مورد رسیدگی در محاکم و محتویات پرونده بستگی به نظر قاضی محترم رسیدگی کننده به پرونده دارد و اما در مورد حق الوکاله وکیل معمولا بر اساس قرارداد تعیین و توافق می شود و چونکه قرارداد حق الوکاله جنبه دو طرفه بین وکیل و موکل دارد و محرمانه است لذا اعلام و اعلان عمومی نمی شود و توصیه می شود برای دریافت پاسخ در این زمینه مشاوره حضوری از وکیل متخصص بگیرید .

دادراه

دادراه:

استان :

پرسشگر گرامی توجه بفرمایید که زمان جواب گرفتن در یک پرونده به موارد بسیاری بستگی دارد و گاهی ممکن است با توجه به پر بودن وقت مرجع رسیدگی کننده، یک پرونده خاص با یک موضوع مشخص تا چند سال هم زمان ببرد. بنابراین تخمین زمان چند هفته یا چند ماه تخمین دقیقی نیست. اگر با وکیلی به توافق رسیدید و حتی مدت زمانی اعلام شد، به خاطر داشته باشید که این زمان غیرقطعی است و ممکن است فرآیند رسیدگی به دلایل زیادی طولانی تر شود. همچنین در مورد هزینه می توان گفت در عمل تعرفه های اعلام شده توسط مراجع رسمی اجرایی نمی شود، چون هزینه زمان وکلای خوب بسیار بالاتر از تعرفه های رسمی است. ملاک اصلی تعیین حق الوکاله نیز توافق طرفین است.

یک وکیل

با سلام وقت رسیدگی در اختیار وکلا نیست و به شرایط پرونده بستگی دارد که از حداقل هشت ماه تا حتی دو سال یا بیشتر می تواند متغیر باشد،حق الوکاله نیز توافقی است و مرد نیز شرایط عمومی یک انسان عادی را باید داشته باشد.

یک وکیل

سلام. همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم