مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت انباری در پارکینگ اختصاصی

با سلام، بنده مالک پارکینگ با سند ثبتی هستم. متأسفانه سازنده ملک یک باب انباری در پارکینگ اختصاصی بنده ایجاد کرده است که در صورتمجلس تفکیکی اسمی از این انباری نیامده و ثبت نیز نشده است و غیر مجاز در پارکینگ بنده ایجاد شده و موجب عدم استفاده صحیح و کامل از پارکینگ خود شده است. این انباری را سازنده به یک مالک دیگر در همان ساختمان داده و این مالک موجب سلب استفاده کامل اینجانب از پارکینگ خودم شده است به طوری حتی اگر بخواهم ماشین یا وسیله ای در گوشه پارکینگ بزارم موجب آزار و اذیت بنده می شود. درخواست رفع مزاحمت انباری از پارکینگ خود و پلمپ شدن آن و نیز درخواست خسارتی که طی این مدت به دلیل وجود این انباری به اینجانب شده است را دارم. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر غیر مجاز ساخته شده و موجب سلب استفاده و بهره برداری شما از پارکینگتان میشود باید تخریب شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مزاحمتی برای پارک خودرو شما ایجاد نموده است می توانید از طریق مراجع قضایی اقدام قانونی را معمول نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مناسب ثبت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مناسب ثبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید طرح دعوا کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید و اعتراض نمایید
و در صورت عدم پیگیری توسط شهرداری ، شکایت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مناسب ثبت کنید.