مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجراییه تمکین

سلام. من زوج هستم حکم تمکین گرفتم 20 روز هم گذشت و اعتراضی نکردند من رفتم درخواست اجراییه دادم اما من چون باید خونه ای که گرفتم مورد تایید قرار بگیره میخواستم درخواست مددکار بدم از اجرا احکام به من گفتند بعد اجراییه باید 20 روز دیگه صبر کنی بعد مدد کار بیاد ایا درسته؟ یا من باید کار دیگه ای بکنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضورا پیگیر باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مددکارها به نوبت برای بازدید می روند با مددکار آن مجتمع صحبت کنید تا زمان دقیق بازرسی را به شما اعلام کند