مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام و احترام. همسرم قصد دادخواست اجرای مهریه دارد و قبل از آن آیا می توانم اموالم رو بنام دخترم 2ساله ام بزنم. ایا مشکلی پیش خواهد امد و اینکه همسرم میتواند انتقال را ابطال نماید. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در این خصوص صور مختلفی قابل بررسی که به خاطر مفصل بودن توضیح در صورتی که نیازمند مشاوره دقیق‌تر و ارائه راهکار حقوقی مناسب تر میباشید از طریق پنل مشاوره تلفنی اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،جزئیاتی دارد...
تماس بگیرید بهتر است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام امکان پذیر می باشد در صورت نیاز جهت راهنمایی کامل تر است از طریقه داد را تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحت شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مستثنیات دین است و خودرو و اگر ملک دیگری دارید می توانید قبل از اجرائیه انتقال دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به اینکه فرزند شما صغیر است ، و
ممکن است قاضی حضانت دختر را به مادر انتقال بدهد ، بعد از حکم طلاق
، زوجه میتواند شما را به منزل خودتان راه ندهد چون بعد از انتقال خانه به فرزند ، دیگر خانه شما نیست
و ممکن است در آینده برای انتقال اموال دچار مشکل بشوید و یا ..
جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید