مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پسر بعد از طلاق مادر

سلام،من در سال 95 از شوهرم جدا شدم، او بیماری روانی داشت و توسط پزشکی قانونی تایید شده بود، آیا پسرم میتونه کفیل من بشه و از سربازی معاف بشه؟ پسرم 33 سالشه و دفترچه اعزام بخدمت رو پست نکرده، ممنونم از مشاوره و راهنمایی شما وکلای گرامی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به موقع یعنی 18 یا 19 سالگی اقدام میکرد الان بعیده با این حال درخواست بدهد انشالله که قبول میکنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تک فرزند باشد و مشمول شده باشد و غیبت نداشته باشد میتواند درخواست کفالت خود را از طریق سازمان نظام وظیفه تقدیم و پیگیری نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
در صورت نداشتن غیبت ممکن است موافقت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست کفالت خود را به نظام وظیفه تقدیم کند احتمال پذیرش آن هست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درخواست کفالت خود را به نظام وظیفه تقدیم کنید احتمال پذیرش آن می باشد