مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم غیرنقدی و نقدی ارث وراث چگونه است؟

با سلام ، در صورتیکه پرونده چند ورثه برای تقسیم ارث به مرحله اجرا احکام رسیده باشد، نحوه تقسیم اموال غیرمنقول به چه شکل است؟ دادگاه مدعی است فقط باید مزایده برای این افراد برگزار شود راه دیگری نیست؟ اگر از ورثه بخواهند ملکی را برای خود بردارند چکار باید کنند؟ ایا امکان کسر شدن از سهم بدون پرداخت و خرید هست؟ لطفا اگر اصل و بند قانونی است اشاره شود

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ورثه می تواند در مزایده شرکت نماید
در صورت عدم افراز قاعده بر فروش می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام وراث می توانند در مزایده شرکت نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر قابل تقسیم نباشد دستور فروش صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید اگر قابل تقسیم نباشد دستور فروش صادر میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت عدم افراز دستورفروش ملک توسط قاضی صادر و وراث هم میتوانند در مزایده که به قیمت کارشناسی است شرکت کنند برای توضیحات بیشتر می توانید تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ملک غیر قابل افراز باشد باید به مزایده گذاشته بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وراث اگر توافق کنند امکان آن هست واگر توافق نکردند در مزایده شرکت کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر ملک غیر قابل افراز باشد باید به مزایده گذاشته بشود