مشاوره حقوقی رایگان - چت در واتس آپ

سلام حدود یکسال گذشته خانومی بابت مشورت در کاری به بنده پیام داده در واتس اپ و کمی چت کردیم و تمام شد حدود 8 ماه بعد گفته من از تمام پیامای واتس اپ شما اسکرین شات گرفتم و شما اونزمان جملاتی مثل عزیزم و دلم برات تنگ میشه بهم گفتی !!
ایا با این حساب که بنده اصلا ایشون رو ندیدم حتی عکس و هیچ تصوری از ایشون ندادم ایا ایشون میتونه از من شکایت کند ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر محتوای چتها در واتساپ نامشروع و مبتذل باشد قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.