مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه پدر به پسر بعد از فوت پدر

باسلام
پدرم حدود 15 سال قبل فوت به صورت قولنامه دستی قطعه کوچکی از زمینشان را برای احداث مغازه به من واگذار کردند.
در متن قولنامه مشخصات طرفین و موقعیت زمین دقیق نوشته شده و طرفین مهر و امضا کردند. البته یک شاهد هم امضا کرده. اکنون بعد از فوت پدرم این قولنامه اعتبار دارد؟ اگر وراث قبول نکنند و شکایت کنند چه می‌شود؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر اعتبار و اصالت قولنامه شما در صورتی که بررسی آن را نپذیرند دادخواست اثبات مالکیت خود را تقدیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بله اعتبار و آنها باید اثبات کنند نه شما در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله معتبر است
و اگر وراث شکایت نمایند
، خود وراث باید عدم اصالت مبایعه نامه را
اثبات نمایند و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خود وراث باید عدم اصالت مبایعه نامه را اثبات نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اصل بر صحت و لزوم قرارداد است و وراث به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنند.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله معتبر است.زیرا اصل بر صحت و لزوم قرارداد است لذا وراث باید عدم اصالت مبایعه نامه را اثبات نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وراث باید عدم اعتبار مبایعه نامه را ثابت کنند چون اصل بر صحت قراردادهاست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معتبر است و اگر وراث شکایت نمایند ، خود وراث باید عدم اصالت مبایعه نامه را اثبات نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله معتبر میباشد و اگر براساس شکایت کنند خود آنان باید عدم اصالت مبایعه نامه را اثبات کنند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اصل بر صحت و لزوم قرارداد است و وراث به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنند