مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام خدمت شما وکلا
من با خانومم مشکل پیدا کردم و در دوران عقد بودیم که ایشون بدون هیچ دلیل موجهی از خونه رفتن و اینو هم بگم که ما با هم رابطه زناشویی داشتیم من براشون یه اظهارنامه برای تمکین دادم که ایشون در جوابم به دروغ بهم گفتن که دارای حق حبس میباشم که اصلن اینطور نیست و ایشون با بنده رابطه داشتن چه از نوع عام و خاص که اینو تو یه پرونده که برای فسخ نکاح براشون فرستاده بودم صراحتا اقرار کردن و گفتن چون ایشون دارای کم خونی حاد و شدید بودن با کلی مدارک فرستادم دادگاه که هم تو بدوی و هم تجدیدنظر و هم دیوان رد شد با این که ادله اثباتی داشتم با نامه دکتر و حالا بماند که بایه دکتر سر منو کلاه گذاشتن حالا ایشون چند روز پیش درخواست طلاق به خواست زوجه دادن براساس اون فسخ نکاح که من دادم و دادگاه رفتیم شورای حل اختلاف که ایشون نیومده بود و لایحه داده بود با اون 3تا پرونده فسخ نکاح ایا این دلیل حساب میاد ایا میتونه طلاق بگیره ؟ و اینکه من دادخواست تمکین بدم با این که خودش اقرار کرده تو این پرونده فسخ نکاح که با بنده رابطه داشته و حق حبسش رد میشه ؟ ایا میتونم با این دادخواست تمکین جلوی طلاقش رو بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورت عدم دوشیزه بودن حق حبس منتفی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله چون شما قبلا درخواست فسخ نکاح
داده اید و سه پرونده در مورد فسخ نکاح ، داشته اید ممکن است قاضی حکم طلاق را صادر نماید
شما میتوانید به پرونده فسخ نکاح استناد نمایید و اعلام نمایید که زوجه خودش اقرار کرده که
باکره نیست و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدارک و مستندات شما قابل بررسی می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با وصف توضیحات امکان صدور طلاق وجود دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مدارک و مستندات شما قابل بررسی می باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه توضیحات امکان صدور طلاق وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نمی تواند طلاق بگیرید . حال که شما قصد فسخ نکاح داشته اید و ایشان هم قصد طلاق دارند بهتر است توافقی طلاق بگیرید و این همه خود را به مشقت نیندازید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما به پرونده فسخ نکاح استناد کنید و اعلام نمایید که زوجه خودش اقرار کرده است که باکره نیست