مشاوره حقوقی رایگان - در برابر صاحبخانه ای که رفتارش با عقل جور درنمیاد چیکار کنم؟؟

سلام. من حدود یکسال است که با همسر و دو پسرم خانه ای اجاره کردیم که انتهای یک کوچه بدون در و دیوار است ما با دو مستاجر دیگر مشترک هستیم. ابتدا که اسباب کشی کردیم صاحبخانه گفت هرچقدر خانه هزینه دارد انجام دهید بعد پرداخت میکنم کف اتاق و اشپزخانه، سفید کاری، حتی اشپزخانه در نداشت ما درست کردیم بهمون پس ندادن، ابگرمکن و پمپ اب قبل ما خراب بود درست نکردن بعد چندوقتی که مشکل آب داشتیم بالاخره درست کردن ولی به اجبار از ما هزینه گرفتن، جلوی در یک دروازه گذاشتیم که افراد غریبه وارد نشوند ولی اعتراض کردن و برداشتن، حیاط خانه بزرگه ما چند نهال گل و مقداری سبزیجات کاشتیم که باز هم با اعتراض مواجه شدیم حتی دخترانشان را برای دعوا و کنایه زدن میفرستادن، یک لانه زیر درخت ساختیم چندتا کبوتر و مرغ و خروس نگه داشتیم بیشتر بخاطر تخم مرغ که رسید به سر سال که گفتن اگه دوباره تمدید میخواین کنید از مرغ و خروس نباید خبری باشه ما چون در حال ساخت خانه هستیم و شرایط جابجایی نداشتیم قبول کردیم که بعد از کلی حرف و ازار و حتی تهمت زدن کرایه 250هزارتومن را 400تومن کردن که من تازه متوجه شدم 15درصد امسال افزایش قیمت داشته، بعد از این همه ازار دیدن از صاحبخانه و اطرافیانشان بغل خانه ی ما نوه ی صاحبخانه داره خونه میسازه که یک شبی بشکه هایی که کارگر برای کار کردن استفاده میکردن دزدیده میشه و دخترانش به بهانه پرس و جو به ما تهمت زدن و بعدش گفتن ما شما رو بخاطر همین اوردیم که کسی میاد داخل حیاط متوجه باشین الان به پدرم میگم شمارو بیرون کنه منم در جواب گفتم اینی که شما میگین وظیفه سرایداره که شبها نگهبانی بده نه منی که مستاجرم و کرایه میدم من درحد خودم مواظبم بازم کلی از وسیله های مارو هم دزدیدن مرغ و کبوترهای مارو هم دزدیدن ولی ما به کسی تهمت نزدیم این حرف رو زدم رفتن دو سه نفر دیگه رو اوردن و منو به کتک زدن تهدید کردن جلوی در خونم بودن و فوش میدادن پسرم گریه میکرد که جوابشون رو ندم و بیرون نرم ولی اونا همینطور تهدید میکردن که میان توی خونه منو میزنن و باید من خونشون رو تخلیه کنم بعد اینکه اقام اومد کوتاه اومدن،،، و الان فاضلاب که خیلی وقته که پر شده و خونه قدیمی هست و پر شدن فاضلاب مربوط به یکسالی که ما اومدیم نیس با اینحال تهدید کردن اگه 200هزار تومن دونگ ندیم با مستاجرای دیگه از پیش کم میکنه،، الان با توجه به این همه ازار و اذیت و افزایش بیش از ارزش خود خونه باتوجه به اشتراک داشتن با دو مستاجر دیگه و اینکه اجازه داشتن حتی کبوتر هم بهمون نمیده و هزینه هایی که مربوط به صاحبخونست و اینکه ما شرایط جابجایی از این خونه رو نداریم من در حال حاضر چه کاری میتونم انجام بدم که حقم ضایع نشه؟؟؟؟ ممنون میشم زود جواب بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میتوانید قرارداد خود را فسخ نمایید یا

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مدارک و مستندات شما قابل بررسی می باشد برای راهنمایی و پاسخ به سوالات از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام می توانید قرارداد خود را فسخ کنید برای راهنمایی بهتر از مشاوره تلفنی داد راه استفاده کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. جهت پاسخ سریع واصولی با مشاور تلفنی دادراه تماس بگیرید