مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط تلفن

سلام. آیا زمانی که پرینت تماس رو میگیریم کسانی که تماس گرفته اند هم ثبت میشه و زمان صحبت هم ثبت میشه ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شماره تماس ثبت شده است

معصومه قلیچ

سرکار خانم معصومه قلیچ :

سلام شماره تماس و تاریخ و ساعت درج میشه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله زمان تماس های ورودی و خروجی بعلاوه شماره تماس

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خودتان اقدام به پرینت کنید فقط شماره های خروجی را مخابرات می دهد اگردمرجع قضایی دستور بدهد هر چی در متن دستور آمده همان را اجرا می کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مخابرات تنها پرینت تماس را به خود شخص می دهد محتوای دقیق مکالمات وپرینت پیامک به لحاظ مسایل امنیتی حتی به خود شخص داده نمی شود ونیاز به دستور قضایی دارد با حکم دادگاه همه را بطور دقیق پزینت می دهند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله امکانپذیر است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله مکالمات ورودی و خروجی و زمان مکالمه در پرینت درج میشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماره تلفن و تاریخ و مدت زمان مکالمه