مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه نبستن

سلام خسته نباشید در منزل که سکونت داریم مدت 3سال با اجاره 3تومان که ازماه پیش کردن 7تومان صاحب خانه با سو استفاده از دانش کم مادرم نیز قول نامه‌ نبستن ومیگن میخوان بفروشن خانه را چه باید کرد ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برذای راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد دارید مبنی بر تمدید شفاهی به دادگاه معرفی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت داشتن شهود آنها را تعرفه و معرفی نمایید