مشاوره حقوقی رایگان - نبود قرارداد اجاره و اثبات مستاجر بودن

سلام ، بنده سی و سه سال مستاجر مغازه ای بودم که قرارداد اجاره مفقود شده و مالک اقدام به تخلیه به عنوان کارگری بنده کرده و قبول ندارد مستاجر هستم و کار به دادگاه کشیده شده و بنده پرداخت کرایه ماهیانه به مبلغ مشخص و موعد مشخص رو دلیل اثبات مستاجریم ارایه نموده ام ، اما ایشان گفتند این مبالغ سهم از فروش مغازه هست نه کرایه ، ایا در مقابل میتونم استناد به این امر کنم که این ادعای سهم فروش باید قرارداد شراکت داشته باشه و بدون ارایه قرارداد و مشخص شدن سهم الشرکه هست و ادعای ایشان رو از ارزش استنادی ساقط کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هر شراکتی نیازمند قرارداد است که باید بر اساس مفاد ان انجام شود . در غیر این صورت طرف دیگر میتواند تحت عنوان الزام به انجام تعهدات قراردادی دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر زیرا طبق قانون قرارداد میتواند شفاهی باشد
ولی سهم ماهیانه شراکت ، مبلغ ثابتی نمیباشد و بستگی به سود و زیان دارد و اگر شما ماهیانه مبلغ ثابتی به حساب موجر واریز میکردید ابن پرداخت ، دلیل مستاجر بودن شما است و شما دارای حق کسب و پیشه خواهید بود

و شما باید دعوای متقابل مبنی بر اثبات مالکیت منافع و اثبات حق کسب و پیشه را مطرح نمایید و
..

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید ایشان برای ادعای خود باید مستند ارائه نماید.صرف ادعا کافی نیست.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در ابتدا با ارسال اظهارنامه به ایشان اعلام کنید که مستاجر مغازه بوده اید و رابطه استیجاری شما مشمول قواعد روابط موجر و مستاجر 1356 می گردد لذا به جهت فرار از پرداخت سرقفلی اقدام به طرح شکایت واهی علیه شما نموده است و سپس با ارائه اسناد و مدارک لازم از جمله تقاضای کارشناسی مبنی بر اینکه اجاره مغازه مانند شما در سالهای متمادی توسط کارشناس مشخص شود و مبالغ واریزی توسط شما نیز به حساب موجر مشخص گردد که آیا مطابق با هم دیگه هست یا خیر و در کل با توجه به قانون سال 56 اجاره شفاهی را نیز به رسمیت شناخته است می توانید رابطه استیجاری خود را به اثبات برساند نید و مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر قراردادی ممکن است کتبی باشد یا شفاهی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما ماهیانه مبلغ ثابتی به حساب موجر واریز میکردید ابن پرداخت ، دلیل مستاجر بودن شما است و شما دارای حق کسب و پیشه خواهید بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر مستاجر هم بودید با خاتمه قرارداد اجاره هم باید تخلیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای اثبات ادعای خود شاهد معرفی کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله و باید ادعای خود را با دلیل و شاهد اثبات کنید

یک وکیل :

با سلام مدعی بایستی بتواند ادعای خویش را با ارایه دلایل و مدارک محکمه پسند ثابت نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال شما چندین جنبه حقوقی دارد شما باید اثبات نمایید ملک استیجاری در اختیار شمابوده و آیا مالک برای شراکت دلیلی دارد یاخیر بعنوان مثال آیا برای شما بیمه رد می کرده یا نه و........لطفا مدارک خود را حضوری به یک وکیل دادگستری نشان دهید . بهرحال تشخیص با قاضی است

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

سلام.
بله می توانید .
بهتر از شهود و ادله دیگر هم کمک بگیربد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای اثبات ادعای خود شاهد معرفی کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مبالغ ثابت و به طور ماهانه و در روزهای آخر ماه باشد اماره و دلیل بر رابطه استیجاری است می‌توانید برای اثبات رابطه استیجاری از شهود نیز کمک بگیرید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام شرایط باید بررسی شود شما با شاهد هم میتوانید قرارداد اجاره را اثبات کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانید ، ما وفق قانون قرارداد شفاهی هم داریم که قابلیت اثبات به طرق قانونی را دارا می باشد