مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به ملک توسط مستاجر

با سلام.
من 2 سال پیش خانه خود را به شخصی کرایه دادم. وی پس از یک سال درخواست کرد بدون عقد قرارداد جدید، یک سال دیگر در خانه ما بماند و ما نیز قبول کردیم. امسال نیز میخواست همین کار را تکرار کند ولی ما قبول نکردیم در ضمن چند ماه آخر نیز کرایه پرداخت نکرده بود. ( حدود 3 میلیون تومان با احتساب کرایه سال قبل)
در هنگام تحویل خانه متوجه شدیم حداقل حدود 5 الی 6 میلیون تومان به خانه خسارت وارد کرده و ما نیز 5 میلیون تومان پول پیش، از وی در اختیار نداریم. در ضمن او از ما طلب 5 میلیون تومانش را می کند و دادخواستی نیز به شورای حل اختلاف برده است.
که ما را برای روز شنبه ( 2 روز دیگر ) احضار کردند.
حال ما چطور می توانیم هزینه های خسارت های وارده به خانه و تعمیرات و شست و شو و همچنین کرایه عقب افتاده را طلب کنیم؟
باتوجه به این سال دوم قرارداد جدید نبسته بودیم. با تشکر بسیار.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام درخواست تامین دلیل و مطالبه خسارت بدهید