مشاوره حقوقی رایگان - نصب سایبان متحرک روی تراس اختصاصی

باسلام
بنده در طبقه اول برجی 12 طبقه و نوساز ساکن هستم که واحد ما روی سالن اجتماعات قرار گرفته و سقف آن به اندازه حدود20 متر بصورت تراس اختصاصی شده که فقط از واحد ما درب دارد. هنوز سند تفکیکی برای هیچکدام از واحدها صادر نشده ولی سازنده هزینه تراس رابصورت نصف قیمت ازما دریافت کرده. تراس هیچ دید و گشودگی برای ساکنین ندارد و در ساختمان شمالی-جنوبی در فرورفتگی غربی ساختمان قرار دارد. جدیدا قصد نصب سایبان فولباکس برقی که با ریموت باز وجمع میشود کردم که زمانهای مورد نیاز مثل بارندگی یا آفتاب بتوان وارد تراس شد ولی هیات مدیره با نصب آن مخالفت کرده و بهانه آنها امکان اعتراض سایر ساکنین برای انجام کارهایی در تراسهای خودشان است که هیات مدیره جلوی آن کارها را گرفته است و میگویند چون اینجا مشاعات است نباید روی دیوار باکس نصب کنید.اگر نصب کنم و هیات مدیره شکایت کند و نخواهم جمع کنم چه محکومیتی دارد؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند هنوز سند تفکیکی برای شما صادر نگردیده است ولی اصل بر آن است که جز مشاعات است مگر به عنوان قسمت اختصاصی شما در سند قید شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.