مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خسته نباشید
شوهرم رای تمکین و اجرا گذاشته من الان میخوام برم اجرای احکام اعلام امادگی برای تمکین کنم اما شوهرم اگه بخواد بیاد دنبالم با مامور ادرس محل سکونتمو اشتباهی بده یا یکی دیگه رو به جای من جا بزنه چی کار کنم به فرض که این کارو کنه من چی کار میتونم کنم که قبل از اینکه بخواد این کارو کن من جلو این کارشو بگیرم چی کار میشه کرد؟ میتونم وقتی رفتم اجرای احکام ادرس خونه ی که الان توش زندگی میکنم منزل پدرمو تو اون برگه که کتبی ازم میگرین که حاضر به تمکین هستم. بنویسم؟
یه راهکاری میدید قبل اینکه شوهرم بخواد این کارو کنه من نزارم ؟
چون میدونم اگه بخواد این کارو کنه میشه جعل دوباره شکایت داره ولی من میخوام جلو این کارشو بگیرم میخواد ناشزه بشم من خدا خیرتون بده کمکم کنید ازتون ممنونم.

پاسخ ها :

ملیحه سبوکی

سرکار خانم ملیحه سبوکی :

شما به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید و ادرس محل سکونت خود را به ان مقام اعلام بفرمایید طی یک در خواست کتبی

یک وکیل

سلام " به نظرم به این سوال قبلا پاسخ داده شده با این حال عرض می کنم جهت ارائه پاسخ اطمینان بخش و کامل بهتر است مشاوره حضوری از وکیل متخصص بگیرید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
شما میتونید با مراجعه به اجرای احکام مربوطه ضمن اعلام امادگی کامل خودتون جهت تمکین ادرس جدید خودتون رو به اون شعبه اعلام نمایید تا کلیه ابلاغیه ها و مراحل صرفا در نشانی اعلامی شما صورت پذیرد

یک وکیل

به اجرای احکام مراجعه و آدرس محل سکونت خود و اعلام آمادگی جهت زندگی با ایشان را اعلام نمایید

یک وکیل

با سلام بله دقیقا باید به اجرای احکتم مراجعه و آدرس جدید را ارایه کنید.