مشاوره حقوقی رایگان - سلام در مورد مشاعات اپارتمان

سلام ساختمان ما 6واحدیه 4واحد مال یک نفر واحد ما بدون انباری ولی 4تا دیگه باانباری در پشت بام ولی مالک اون 4واحد بالا رو برای خودش سویت ساخته وما اجازه ورود نداریم درصورتی که سند ما نوشته پشت بام مشاع ولی ایشون میگه نن از مالک قبلی امضا دارم که پشت بام واگذارشده وما6تا کنتر اب داریم ولی تو حیاط یک شیر اب بوده ایشون کور کرده میگه هرواحد یکی داره ما اب مشاع نداریم
ممنون میشم راهنماین کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پشت بام جزو مشاعات است و قابل نقل و انتقال و فروش نیست لذا می تواند علیه ایشان طرح شکایت نماید