مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در کلاهبرداری ماده 696

سلام بنده در سال 1394 محکوم به حکم دادگاه بدوی به جرم کلاهبرداری شدم در یک سال حبس 260 میلیون معادل سیصد هزار درهم رد مال و معادل رد مال جزایی نقدی که بعد 6 ماه از دادگاه تجدید نظر تبرئه شدم در سال 1399 با حکم دیوان عالی کشور محکوم شدم دوباره در همان سال من 260 میلیون طبقه برگه اجرای احکام رد مال خود را پرداخت کردم و جزایی نقدی نیز را پرداخت نمودم و حکم خود را مرخصی به ازادی تمام کردم اما در چند ماه بعد دادگاه بدوی صورت جلسه به اجرای احکام داده مبنی بر اینکه محکوم هستم به 300 هزار درهم رد مال بدون اینکه حکمی بر این مبنی ارسال کند و بنده اجازه به دفاع داشته باش حال آیا می‌توانم اعتراض کنم و اینکه آیا می‌توانم اعسار در رد مال بدم چون اعمال ماده 696 کرده ممنون از کمک شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علت را باید جویا شد. نیازمند مطالعه پرونده است. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید دادخواست اعسار و تقسیط ارائه نمایید