مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

باسلام واحترام

یکی از آشناهای من بخاطر عدم آشنایی به قوانین و ترس از بی آبرویی تمام نفقه و مهریه و دیون و هرچیزی که ناشی از سند نکاحیه است را به شوهرش بخشیده! با توجه به اینکه خانم تحت فشار روحی و روانی بالایی بوده و خانواده شوهر بهش اجازه مشورت با خانواده و ..... ندادند و تحت فشار روانی و حیثیتی و ... زیر فشار گذاشتند و یه جورایی از نقطه ضعفش استفاده کردند راهی برای کمک و برگشت نفقه و ..... وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ایشان میتواند دادخواست ابطال ابرا مهریه و نفقه معوقه را به علت اکراه و عدم قصد و رضا را مطرح نماید ولی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر ولی اگر بتواند فشارهای روحی و روانی رو تحت اکراه اثبات کند امکان ابطال آن محسوس است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که بخشش و هبه بوده بله ولی اگر ابرا بوده خیر.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حقوق خود را ابراء کرده باشد راه بازگشت نیست مگر مکره بودن خود را اثبات کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مدارک بررسی گردد باید اکراه اثبات گردد
در صورت ابرا خیر ولی اگر هبه باشد قابل رجوع می باشد