مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی آب

زمین کشاورزی 5 جریب خریده وتبدیل به دامداری شده و عرض دامداری یک مترپایینتر از جوب دیوارکشی شده ولی کسی ادعا می‌کند که جوب و زمین به عرض 4 یا5 متر بالای جوب که به عنوان منبر عمومی است را خریده و قولنامه کرده دامداری احداث شده سال1364 بوده ولی قولنامه کننده بعد از 30 سال آمده ومیگوید خریده ام هیچ سابقه ای هم در آنجا نداره قانون در این مورد چگونه است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدعی خرید باید با ارائه مبایعه‌نامه و مستندات و دلایل ادعای خود را اثبات نماید

و جوی آب حریم دارد و حریم قابل خرید و فروش نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مدارک وی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تامین دلیل به جهت کارشناسی جوی آب و موقعیت ملک دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تامین نمایید تا موضوع کارشناسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق وزارت نیرو یا شهرداری پیگیری کنید