مشاوره حقوقی رایگان - حق دیدار

با سلام و خسته نباشید
من خانمی هستم 29 ساله که دو ساله با مشکلات زیادی و نارضایتی خانواده با پسر مورد علاقه ام ازدواج کردم یک سال کامل از خوانواده دور بودم و چند ماهی هست که با خانواده به علت بارداری و زایمان ارتباط برقرار کردم الان یه دختر 5 ماهه دارم ولی همسرم به دلیل بی احترامی هایی که بهش قبلا شده در حال حاضر اجازه رفت و امد با خانواده ام را نمیدهد و مدوام چک میکند که من با انها در ارتباط هستم یا نه و تاکید کرده که دخترمم نباید ببینند و اجازه ترد به منزل و دیدار نمیدهد و از طرفی خانواده ام به من و دخترم علاقه زیادی دارند
الان پدر و مادرم برای دیدن من باید قانونی اقدام کنند ؟ ایا دادگاه اجازه ملاقات و تردد صادر خواد کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به منزل پدرتان بروید و زوج نمی تواند مانع شود.
بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...هر انتخابی،تبعاتی دارد به نظر بجای توسل به قانون،این اختلاف را با گفتگو و تفاهم حل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است در این خصوص توافقی عمل کنید یا با مشاور صحبت کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک مخالفت همسرتان منطقی و فانونی نباشد. نمیتوونند مانع شما شوند ولی چون منر به اختلاف و نارضایتی میشود بهتر است از دوستان خانوادگی مورد اعتماد و امین جهت صحبت و حل اختلاف استفاده کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون مدنی :

ماده 1103 - زن و شوهر مکلف به حسن معاشرت با یکدیگرند.

ماده 1104 - زوجین باید در تشیید مبانی خانواده و تربیت اولاد خود به یکدیگر معاضدت نمایند.
متاسفانه ضمانت اجرایی غیر از احراز عسر و حرج و ایجاد حق طلاق برای زن برای این دو ماده وجود ندارد.
علی ایحال بهتر است برای جلوگیری از تشدید اختلافات از پادرمیانی ریش سفیدان فامیل خودش یا به کمک مشاوره این موضوع را حل کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق مشاوره روانشناس و مذاکره حل و فصل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.