مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

با سلام
من حدود سه روز پیش در اثر تصادف زنجیره ای
به یه کویک مدل 98 برخورد کردم
من به کویک مقصر شدم سپر عقب کویک سمت راننده با شاسی آن ضربه خورده الان طرف از من تقاضای افت قیمت رو دارن و شکایت کرده اند
ایا از من که توان مالیم کم است افت قیمت محاسبه می‌شود برای راننده کوییک یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق نظر کارشناس باید خسارت پرداخت بشه.
بعد از صدور حکم قطعی و صدور اجرائیه دادخواست اعسار بدهید تا به صورت اقساط پرداخت کنید.
با در شورای حل اختلاف توافق کنید که به صورت اقساطی پرداخت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کارشناس رسمی دادگستری میزان افت قیمت خودرو حادثه دیده را برآورده نماید مکلف به پرداخت خسارت خواهد بود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مطابق نظر کارشناس تعیین خسارت خواهد شد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی به نظریه کارشناسی دارد.باید خسارت پرداخت بشه.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر توسط کارشناس میزان خسارت تعیین گردد مکلف به پرداخت هستید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید افت قیمت را پرداخت نمایید و میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا قسطی بشود

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله در صورت اخراز موظف به پرداخت هستید
تقاضای تقسیط دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مطابق نظر کارشناس تعیین خسارت خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله افت قیمت تعیین می گردد شما هم دادخواست اعسار بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتی که کارشناس رسمی دادگستری میزان افت قیمت خودرو حادثه دیده را برآورده نماید مکلف به پرداخت خسارت خواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله شما باید افت قیمت را پرداخت کنید در این صورت می توانید دادخواست اعسار بدهید تا قسطی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله در صورت نظر کارشناسی و مطالبه باید پرداخت نمایید می توانید اعسار دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست اعسار دهید و باید افت قیمت را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما باید افت قیمت را پرداخت نمایید و میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا قسطی بشود