مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان و انتقال تلفن

یه آپارتمان از بنگاه خریدم و او از شخص دیگه خط تلفن بیسمی داره که با مودم کار میکنه ولی مالک قبلی ادعا داره که دو سال پیش که مخابرات مودم و خط واگذار کرده مودم به دستش نرسیده و حالا حدود پانصد تومن بدهی داره و حاضر به پرداختش نیست و من موقع خرید در قولنامه حرفی از تلفن و مودم زده نشده الان من باید برای راه اندازی تلفن پانصد تومن بدهی و دو میلیون مودم بخرم اگر شکایت کنم به نتیجه میرسم یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید برای خودتان خط تلفن درخواست بدید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بالطبع بدهی قبلی مربوط به فروشنده می باشد
و پرداخت آن ارتباطی به شما ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شماره تلفن خط مورد نظر را در مبایعه نامه معامله نکرده اید ملزم به پرداخت نیستید می توانید درخواست خط تلفن جدید از مخابرات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این خط در مبایعنامه به شما منتقل شده در صورت اجبار پرداخت کنید و با اظهارنامه از فروشنده مطالبه کنید اگر پرداخت نکرد به شورای حل اختلاف مطالبه وجه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بدهی قبلی بر عهده شما نمی باشد
خط جدید ثبت نام نمایید